Publicat el

Esquí i golf, 2.250 metres més a prop de les estrelles

Golf Soldeu | Canillo | Principado de Andorra

Hi ha molt pocs llocs al món als quals practicar el golf a l’estiu i l’esquí a l’hivern, en un mateix lloc, sigui possible.

El Principat d’Andorra té grans sorpreses amagades esperant a ser descobertes, en aquest cas, pels que es lliuren als plaers de baixar per les llargues pistes d’esquí de Grandvalira o gaudir de jornades senceres de golf.

Un paradís a la muntanya

El poble de Soldeu, a la Parròquia de Canillo, ofereix espais i llocs de gran atractiu. Es tracta d’una destinació únic al món, no només per la seva història, naturalesa i gran tranquil·litat, també per ser un centre top mundial de totes les activitats de neu.Pistes d’Esquí | Grandvalira | Andorra

Pistes d'Esquí | Grandvalira © | Andorra
Pistes d’Esquí | Grandvalira © | Andorra

En particular, la zona de la Vall de Soldeu, articula a la perfecció dos esports molt diferents: a l’hivern, un impecable traçat de pistes d’esquí per a tots els nivells (inclosos esdeveniments mundials i esportistes d’elit); a l’estiu, el camp de golf de 9 forats par 34 més alt del sud d’Europa.

Soldeu i golf a l’estiu

La màgia del pas de les estacions a Andorra és única al món. Després de l’hivern, el blanc de la neu deixa pas als verds brillants que arriben amb la primavera i les muntanyes es transformen per complet.

A Soldeu la neu que cobreix les pistes d’esquí deixa pas a un majestuós green: el Golf Soldeu, un camp de golf de 9 forats i par 34 (par 5 de 500 metres, 5 parells 4 i 3 parells 3) que gaudeix d’una ubicació única i privilegiada: a 2.250 metres d’altitud i amb espectaculars vistes a les muntanyes.

Camp de Golf Soldeu © | 9 forats i par 34 | 2.250 metres d'altitud
Camp de Golf Soldeu © | 9 forats i par 34 | 2.250 metres d’altitud

El Golf Soldeu, dissenyat per l’arquitecte britànic Jeremy Pern (seleccionat com un dels millors en el món segons la “Peugeot Golf Guide” i un apassionat d’aquest esport) és un desafiament constant per als que forat a forat, busquen la precisió en cada recorregut. Les instal·lacions, a més, disposen d’un exclusiu Club House, escola, botigues amb les marques de luxe de referència al món de golf, serveis d’allotjament i restauració.

Soldeu i esquí a l’hivern

El poble de Soldeu és un autèntic destí d’esquí. Les seves excepcionals pistes d’esquí tenen la signatura de Grandvalira, el domini esquiable més gran del sud d’Europa, tot un nou concepte d’estació d’esquí que innova temporada a temporada.

Pista L'Avet | Sector Soldeu | Grandvalira © | Andorra
Pista L’Avet | Sector Soldeu | Grandvalira © | Andorra

En l’extensió del domini esquiable en el Sector Soldeu, els seus visitants podran trobar no només traçats impecables, també serveis d’allotjament, restauració i oci, dignes d’una destinació molt exclusiva i d’alt nivell.

Dos estils de vida, una destinació

El Principat d’Andorra ofereix als seus residents i visitants possibilitats infinites.

Les impactants muntanyes dels Pirineus, més que un obstacle per al desenvolupament i creixement del país, s’han convertit en una gran oportunitat per als que busquen: una destinació de relax i descans, un sistema econòmic altament competitiu en matèria fiscal i financera, un país segur on l’alta qualitat de vida no seria tal sense l’enorme bellesa que envolta cada ciutat i poble d’Andorra.

Andorra Sotheby’s International Realty | Inmobiliaria de lujo en Andorra
Andorra Sotheby’s International Realty | Immobiliària de luxe a Andorra

Els que estan pensant en un destí que els permeti gaudir dels seus esports favorits, l’esquí i el golf, us convidem a deixar-se sorprendre per Andorra, sens dubte, una de les millors opcions al món per combinar tots dos estils de vida, a la perfecció.

Per a més informació, consulteu: Viure a Andorra | Residir a Andorra | Estils de vida | Invertir a Andorra | Ubicació d’Andorra