Publicat el

Presentació oficial d’Andorra Sotheby ‘s International Realty davant el cap de govern del Principat d’Andorra

Visita d'Andorra Sotheby 's International Realty al cap de govern del Principat d'Andorra, el Sr. Antoni Martí.

El passat dijous 30 de juliol, l’equip d’Andorra Sotheby ‘s International Realty va ser rebut pel cap de govern d’Andorra, el Sr. Antoni Martí.

Liderat per Narcís Socías, Rafael Socías i Ralph Lünenschloss, tot l’equip de Andorra Sotheby’s International Realty va dialogar amb el Sr. Martí sobre l’actualitat del mercat immobiliari del país, la projecció internacional d’Andorra en tant una destinació única per a inversions estrangeres i les perspectives a futur d’un país que, cada vegada més, obre les seves portes i ofereix oportunitats altament competitives.

Andorra Sotheby’s International Realty va lliurar una placa de distinció, en agraïment al temps dedicat i en reconeixement a la tasca i els esforços realitzats pel Sr. Martí i el seu equip de govern.

Visita d'Andorra Sotheby 's International Realty al cap de govern del Principat d'Andorra, el Sr. Antoni Martí.
Visita d’Andorra Sotheby ‘s International Realty al cap de govern del Principat d’Andorra, el Sr. Antoni Martí.

 

Dades positives

Durant la reunió mantinguda, el Sr. Martí va subratllar les dades positives que ha deixat el passat any 2014 pel que fa al creixement del 2,2% del PIB. I, al costat d’altres índexs econòmics, es va mostrar ferm en la projecció d’un creixement de l’economia andorrana, el que atorga garanties de transparència i estabilitat.

Visita d'Andorra SIR al Cap de Govern d'Andorra
Sr. Antoni Martí, Cap de Govern d’Andorra, el Sr. Narcís Socías, Sr. Ralph Lünenschloss i Sr. Rafael Socías d’Andorra Sotheby’s International Realty.

Va destacar, entre altres coses, els passos ferms que dóna el govern d’Andorra en tots els sentits, per tal que tant les empreses andorranes entrin en circuits empresarials d’alt nivell, i en l’esforç que fa cada dia la seva administració per consolidar a Andorra com una destinació d’alt atractiu per a inversors estrangers.

 Viure a Andorra

Els avantatges fiscals del Principat d’Andorra són ja reconegudes a nivell internacional, però abans de revisar els números, una cosa important a emfatitzar: el major actiu del país és la seva bellesa.

Andorra és, sense cap dubte, un secret ben guardat entre les muntanyes del Pirineu espanyol i francès: la seva ubicació és estratègica. És molt difícil trobar un país que combini a la perfecció una geografia d’alta muntanya única amb els matisos mediterranis que el fan un destí indiscutible, sigui quina sigui l’estació de l’any.

A la seva gran bellesa, òptima seguretat, multiculturalitat, serveis, transport i comunicacions de primer nivell europeu, Andorra ofereix avantatges úniques per als que volen establir un negoci o tenir residència fiscal a Andorra. Tots els estils de vida, fins i tot els més alts i exigents, tenen cabuda al Principat.

Andorra la Vella | Parc Central
Andorra la Vella | Parc Central

Un petit país ple de grans avantatges: invertir a Andorra

Impostos a Andorra | Andorra és un dels països d’Europa (i el món) amb la taxa més baixa d’impost a les societats: 2 – 10% (depenent del tipus de negoci); i de l’impost a la renda: 5 – 10% (depenent del tipus de negoci). L’IVA (impost al valor afegit o impost sobre les vendes) se situa en el 4,5% (IGI a Andorra, el més baix de tot Europa). A més, no hi ha impostos sobre herències, successions i, les aportacions a la seguretat social (CASS) es troben entre els més reduïdes d’Europa.

Convenis fiscals | Situada entre França i Espanya, els convenis de doble imposició es troben en procés de ratificació per tots dos països.

Àmplia obertura a la inversió estrangera | Andorra compta amb tots els mecanismes necessaris tant per a la inversió estrangera per crear empresa com per establir oficines a manera de filial al Principat. El govern ha desenvolupat una sèrie de mecanismes que faciliten tant la residència a directors, desenvolupament o adquisició d’infraestructures, etc.

Nivell de vida i infraestructures | El Principat d’Andorra disposa d’excel·lents serveis d’assistència sanitària (reconegut a nivell europeu); nivells d’inseguretat gairebé inexistents; una de les taxes d’expectativa de vida més altes del món (mitjana de 82 anys); índexs de desocupació molt baixos; un sistema educatiu que atén la multiculturalitat del país (conviuen a la perfecció l’oferta educativa andorrana; francesa i espanyola; a més de reconegudes institucions privades de prestigi internacional); telecomunicacions d’acord amb els estàndards internacionals i vies de comunicació de primer nivell amb les principals ciutats europees . A això se li suma, la recent obertura de vols comercials des de l’Aeroport de la Seu d’Urgell (a tot just 30 minuts del centre d’Andorra) que redueix encara més les distàncies i temps. Finalment i no menys important: l’ingrés per càpita d’Andorra és un dels més alts d’Europa.

Per a més informació sobre inversió estrangera a Andorra, compra de propietats a Andorra, venda de cases i pisos a Andorra, gestió de propietats, o dubti en posar-se en contacte amb Andorra Sotheby’s International Realty, la seva immobiliària a Andorra.

Andorra Sotheby’s International Realty | Av. Joan Martí, 102 – AD200 Encamp – Tel. + 376 872 222 – Fax: + 376 872 223 – info@sir.ad