Publicat el

Neix el Pyrenees Immunology Research Center a Ordino, Andorra

El Pyrenees Immunology Research Center (Pyirc), un centre de recerca pioner dedicat a el desenvolupament de teràpies immunològiques, veurà la llum el 2023 impulsat pel holding farmacèutic Grífols. Neix amb la intenció de convertir-se en un referent internacional en recerca translacional i clínica per al desenvolupament de tractaments per a trastorns del sistema immunitari, i serà un dels pocs centres d’Europa dedicat exclusivament a la immunologia.

Continua la lectura de Neix el Pyrenees Immunology Research Center a Ordino, Andorra

Publicat el

Trobada Empresarial Iberoamericana: Innovació i sostenibilitat

El Principat d’Andorra ha acollit, per primera vegada aquest any, la XXVII Cimera Iberoamericana. La XIII edició de la Trobada Empresarial Iberoamericana, celebrada els passats 19 i 20 d’abril, ha advocat per un compromís ferm per la sostenibilitat, la innovació i la digitalització de l’economia sota el lema “Innovació per al desenvolupament sostenible. Objectiu 2030. Iberoamèrica davant el repte del coronavirus “.

Continua la lectura de Trobada Empresarial Iberoamericana: Innovació i sostenibilitat

Publicat el

L’FMI valora positivament la gestió de la pandèmia i les perspectives de recuperació econòmica d’Andorra

El Fons Monetari Internacional ha fet públic un informe preliminar on destaca la bona gestió de la crisi sanitària al Principat d’Andorra, així com la capacitat de reacció aprovant mesures econòmiques de mitigació dels efectes de la pandèmia. També apunta les bones perspectives de recuperació econòmica, l’estabilitat d’alguns sectors i l’estratègia de diversificació.

Continua la lectura de L’FMI valora positivament la gestió de la pandèmia i les perspectives de recuperació econòmica d’Andorra

Publicat el

Andorra presenta el projecte de l’Aeroport Nacional a la zona de Grau Roig

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) dóna per finalitzats els estudis que confirmen la viabilitat tècnica de l’Aeroport Nacional d’Andorra, el qual se situaria a la zona de Grau Roig. La construcció de l’aeroport nacional, juntament amb la xarxa ferroviària i la mobilitat interna, construeixen els eixos principals del “Pla de Desenclavament d’Andorra”, el qual pretén millorar les comunicacions i la competitivitat del Principat.

Continua la lectura de Andorra presenta el projecte de l’Aeroport Nacional a la zona de Grau Roig

Publicat el

Andorra Sotheby’s International Realty dóna a favor de la inclusió social

La Creu Roja Andorrana i la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra van rebre ahir, 23 de març de 2021, una donació per part d’Andorra Sotheby’s International Realty a favor de la inclusió social.

Continua la lectura de Andorra Sotheby’s International Realty dóna a favor de la inclusió social

Publicat el

El Maserati Bora compleix 50 anys

El Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra acollia, fa 50 anys en aquest mateix mes de març, la presentació del Maserati Bora, el primer vehicle de carrer de la marca amb motor muntat en posició central posterior. Aquest es va estar produint fins a 1978 amb un total de 564 vehicles.

Maserati, sempre pendent de les tendències i més concretament de la que havia revolucionat la Fórmula 1 en anys anteriors, li va demanar a Giorgetto Giugiaro, d’Italdesign, que creés un vehicle esportiu amb el motor muntat en posició lateral posterior i amb millores notables en prestacions, comoditat, seguretat i disseny. 

Continua la lectura de El Maserati Bora compleix 50 anys

Publicat el

Andorra Sotheby’s International Realty s’associa amb Thirdhome

Andorra Sotheby’s International Realty té el plaer d’anunciar la seva col·laboració amb THIRDHOME, el primer club de viatges i propietats de luxe amb més de 12.000 membres a tot el món.

Aprofitant el temps que no utilitzen a la seva segona residència o casa de vacances, els convidem a obrir les portes a infinitat d’altres llars amb el Club, i experimentar una forma totalment nova de viatjar simplement pagant una quota de canvi nominal en lloc de pagar taxes de lloguer elevades. 

Continua la lectura de Andorra Sotheby’s International Realty s’associa amb Thirdhome

Publicat el

McLaren presenta Artura, el primer superesportiu híbrid endollable

El canvi climàtic és ja una evidència i cada vegada queden menys marques que segueixin mirant cap a un altre costat. Les firmes automobilístiques, en el seu cas, estan apostant per l’electrificació progressiva dels seus vehicles, especialment els d’alta gamma. És el cas de McLaren i la recent presentació del seu nou model Artura, esdeveniment al qual va assistir el nostre CEO, el Sr. Narcís Socías, en representació d’Andorra Sotheby ‘s International Realty. Tot i que no és el primer model híbrid de la marca, sí que és el primer que fabrica en sèrie, i les primeres unitats es lliuraran als clients aquest mateix any.

Continua la lectura de McLaren presenta Artura, el primer superesportiu híbrid endollable

Publicat el

International Yacht Register, una aliança amb Andorra Sotheby’s International Realty

Quan una empresa és sinònim de luxe com ho és Sotheby’s, és natural atreure a altres empreses que comparteixen un compromís amb els valors i un enfocament en el servei que reflecteix els seus. Es tracta d’un prestigi acord d’alt nivell professional que ha portat a una nova i emocionant col·laboració d’Andorra Sotheby’s International Realty amb International Yacht Register.

Continua la lectura de International Yacht Register, una aliança amb Andorra Sotheby’s International Realty

Publicat el

Laboratori per a emprenedors

Des del passat any 2020, el Govern d’Andorra i el comú de la capital permeten oferir un servei de domiciliació d’empreses per operar al Principat als espais coworking que compleixin una sèrie de requisits. El principal objectiu és atraure talent per a què segueixi creixent el sector emprenedor, augmentant així les sinergies i la comunitat.

Si ben és cert que el motiu que empeny a residir a Andorra és que el Principat té un dels marcs fiscals més atractius de tota Europa, no és la principal raó per la qual els emprenedors decideixen quedar-se aquí.

Continua la lectura de Laboratori per a emprenedors