Publicat el

La marca Sotheby’s International Realty® expandeix la seva presència a Andorra

Andorra la Vella, Principado de Andorra

Establerta l’any 2000, l’empresa és propietat de Joan Rafel Socías Tomàs, que exerceix de director general, i de Narcís Socías Tomàs, director executiu. L’empresa atendrà el mercat immobiliari de gamma alta al Principat d’Andorra.

“La nostra expansió a Andorra continua el nostre compromís de donar accés als serveis immobiliaris exclusius de la xarxa de Sotheby’s International Realty en països clau dins d’Europa i en tot el món”, va afirmar Philip White, president i director general de Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. “Andorra és un mercat en expansió que capta l’interès d’inversors locals i internacionals. Ofereix l’oportunitat de gaudir d’un estil de vida muntanyenc i únic enmig dels Pirineus, a la frontera entre Espanya i França. Durant l’hivern és una bonica zona de pistes d’esquí i a l’estiu també hi ha altres activitats a l’aire lliure”.

Andorra Sotheby’s International RealtySegons Lünenschloss, l’empresa ofereix una experiència completa de servei als clients. “Andorra és un dels països més segurs del món i ofereix un marc legal nou i modern que el fa molt interessant per als inversors internacionals, els emprenedors i els personatges públics”, va manifestar. “No només ajudem als nostres clients a trobar la propietat ideal, sinó que també els assessorem amb qualsevol altra necessitat que puguin tenir, com els tràmits per aconseguir la residència a Andorra, i els posem en contacte amb els recursos i els serveis locals, tals com bancs, assessors fiscals i advocats. Ens centrem en donar solucions i desenvolupar idees per atendre les necessitats dels clients. El nostre equip professional ofereix atenció en diversos idiomes: català, castellà, francès, portuguès, anglès, alemany i rus”.

Actualment, la xarxa Sotheby’s International Realty® té més de 16.500 executius de vendes en unes 760 oficines a 60 països i territoris de tot el món. Els llistats d’Andorra Sotheby’s International Realty es comercialitzen al lloc web sothebysrealty.com. A banda de les oportunitats de referència i de la major exposició generades a partir d’aquesta font, els agents de l’empresa i els seus clients es beneficiaran de l’associació amb la casa de subhastes Sotheby’s i dels programes de màrqueting globals de Sotheby’s International Realty®. Cada oficina és operada per propietaris independents.

Sobre Sotheby’s International Realty Affiliates LLC

Fundada el 1976 per oferir corretatges independents amb un programa de màrqueting i referència potent per a llistats d’habitatges de luxe, la xarxa Sotheby’s International Realty® es va dissenyar per connectar les millors empreses immobiliàries independents amb els clients més prestigiosos del món.

Sotheby’s International Realty Affiliates LLC és una filial de Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), líder global en franquícies immobiliàries i prestador de serveis de corretatge immobiliari, trasllat i establiment. Al febrer del 2004, Realogy va establir una aliança estratègica a llarg termini amb Sotheby’s®, l’operador de la casa de subhastes. L’acord va donar lloc al registre del nom Sotheby’s International Realty® i a la creació d’un sistema de franquícies.

L’afiliació al sistema només es concedeix a corretatges i a persones que compleixin unes qualificacions estrictes. Sotheby’s International Realty Affiliates LLC dóna suport als afiliats amb una gran varietat de recursos operacionals, de màrqueting, de contractació, de formació i de creació d’empresa. Els afiliats a les franquícies també es beneficiaran de l’associació amb la venerable casa de subhastes Sotheby’s, establerta el 1744. Per a més informació, visiteu www.sothebysrealty.com i www.andorra-sothebysrealty.ad

Contacte: Narcís Socias | Socio | narcis@sir.ad 

Andorra Sotheby’s International Realty | Av. Joan Martí, 102 AD200-Encamp +376 872 222 | Principat d’Andorra