Publicat el

Andorra la Vella | La capital dels Pirineus

Andorra la Vella | El millor secret amagat als Pirineus.

Andorra la Vella és una destinació única per als que volen combinar tranquil·litat i discreció sense perdre de vista l’entorn de gran riquesa natural i els privilegis de la vida moderna.

Amb només 22.256 habitants, la capital del Principat d’Andorra ofereix una infinitat d’activitats per fer inoblidable la seva estada i residència al país. Andorra la Vella és coneguda per ser un paradís de cultura i tradicions, sempre en contacte amb activitats d’oci que permeten gaudir al màxim de la muntanya: durant l’hivern: l’esquí; arribat l’estiu: senderisme, ecoturisme, golf, pesca esportiva, escalada, etc. Les possibilitats són infinites a Andorra la Vella.

Preu sota petició | Xalet de luxe | Andorra Sotheby's International Realty
Preu sota petició | Xalet de luxe | Andorra Sotheby’s International Realty

Situada a tan sols 10 minuts dels principals centres d’esquí del país (més de 300 quilòmetres esquiables), durant l’hivern els esports de neu destaquen i conviuen en perfecta harmonia amb altres activitats com ara les culturals, recorreguts gastronòmics, compres i wellness.

2.910.000 € | Àtic de disseny  |  Andorra Sotheby’s International Realty
2.910.000 € | Àtic de disseny | Andorra Sotheby’s International Realty

Andorra la Vella és sense dubtes un refugi únic per als amants de l’art romànic, la ciutat acull al seu territori peces úniques que daten dels S. X, XI, XII en impecable estat de conservació. Els amants de la gastronomia d’alta qualitat, trobaran a Andorra la Vella una destinació gourmet capaç de seduir els paladars més exigents. Les marques de luxe tenen el seu lloc en els principals centres comercials de la capital, ideal per als que no resisteixen la temptació de prendre un gust. I el relax … molt a prop del centre de la ciutat, s’aixeca un dels temples wellness més reconeguts d’Europa: Caldea, un destí de salut i benestar per als que, simplement, volen desconnectar del soroll i les aglomeracions de les grans ciutats.

Preu sota petició | Obra nova | Oportunitat d'inversió | Andorra Sotheby’s International Realty
Preu sota petició | Obra nova | Oportunitat d’inversió | Andorra Sotheby’s International Realty

A Andorra la Vella hi ha un ampli ventall de propietats per invertir, capaços d’atendre una gran varietat d’estils de vida. Xalets de amplis espais i materials nobles com ara la fusta, el ferro o la pedra. Aquests apartaments de disseny amb totes les funcionalitats de la vida contemporània. I les vistes a la seva vall, vistes infinites capaços de relaxar tots els sentits.

Viure a Andorra la Vella ofereix el gran benefici d’una vida en contacte amb la natura, i el privilegi de la tranquil·litat i harmonia que es gaudeix a cada racó de la ciutat.

Consulti a la seva immobiliària a Andorra tota la informació per comprar casa o pis a Andorra la Vella. 

Veure cases, xalets i pisos per comprar a Andorra la Vella.