La prestigiosa marca Sotheby ‘s International Realty® s’instal·la al Principat d’Andorra

L’experiència i coneixement del mercat immobiliari local s’uneixen a la reconeguda marca mundial de propietats de luxe i neix Andorra Sotheby ‘s International Realty, la immobiliària d’Andorra que combina exclusius estils de vida acord a propietats úniques.

Professionals immobiliaris experts en Andorra

Amb més de 20 anys d’experiència, la respectada immobiliària Finques 3 Cases posa punt i final a una magnífica etapa i comença una nova, ara com Andorra Sotheby ‘s International Realty i reafirma el seu compromís d’oferir el millor servei, tant als seus clients compradors com venedors , de la mà de la reconeguda marca Sotheby ‘s International Realty®.

Amb un equip de 10 persones liderades per Rafael Socías (Director General) i Narcís Socías (Director Executiu), Andorra Sotheby ‘s International Realty atendrà el mercat immobiliari d’alt standing al Principat de Andorra, de moment, únicament per a operacions de compra-venda.

Andorra, més que neu i compres

El Principat d’Andorra s’ha convertit en una destinació molt sol·licitat, no només per als que volen establir una segona residència al país, atrets per les llargues temporades d’esquí o les escapades de compres, sinó també com una destinació única per viure lluny del bullici de les grans ciutats.

”Andorra la Vella, Església Santa Coloma”
”Andorra la Vella, Església Santa Coloma”

Molts factors fan que Andorra sigui un de les destinacions més ben valorats per viure: ubicació estratègica, amb fronteres amb Espanya i França; clima mediterrani amb hiverns marcats per les temperatures d’alta muntanya i la neu i estius agradables i temperats; gaudeix de la categoria de ser un dels països més segurs del món; un país “multilingüe” on el català és l’idioma oficial, però també es parla castellà, anglès, francès i altres idiomes d’influència com el rus i l’alemany; vies de comunicació i transport òptimes; un entorn educatiu molt singular, on conviuen el sistema andorrà, l’espanyol i el francès (a més de reconeguts centres educatius privats europeus); diversitat d’activitats a l’aire lliure, que van des de les rutes per l’art i arquitectura del romànic, passant per l’esquí en els interminables dominis esquiables de Vallnord i Grandvalira, golf en el green de 9 forats més alt del sud d’Europa, termoludisme a Caldea , senderisme i una infinitat d’activitats en contacte amb paisatges únics.

Invertir a Andorra

En els últims anys, Andorra ha experimentat una obertura en l’àmbit econòmic, empresarial, fiscal i financer, que l’han convertit en un interessant destí en el qual invertir. Amb una de les estructures polítiques més estables del món, emprenedors i empresaris han trobat a Andorra un lloc on relocalitzar les seves empreses i expandir horitzons.

El seu nou marc fiscal, amb tipus impositius molt competitius a nivell regional i mundial, avui és homologable al de qualsevol país d’Europa. L’IVA es troba en un 4.5% (IGI), l’IRPF entre un 0,5% i 10% (màxim) i l’Impost a les societats en un 10%, (amb bonificacions de fins a un 80% per a inversions estratègiques). A això es summa, la signatura de convenis per evitar que els ciutadans i residents tributen per un mateix concepte en dos països diferents.

Propietats de luxe a Andorra

”Andorra Sotheby’s International Realty, immobiliària de luxe a Andorra”
”Andorra Sotheby’s International Realty, immobiliària de luxe a Andorra”

La selecció de propietats de luxe d’Andorra Sotheby ‘s International Realty ha estat realitzada amb l’objectiu d’oferir els millors immobles d’Andorra als nostres clients: exclusives cases amb estupendes vistes al magnífic valls, pisos amb encant a peu de pistes d’esquí, excepcionals xalets amb fins acabats en materials nobles o fabulosos pisos de disseny, funcionals i moderns.

És per això que tota l’atenció s’ha localitzat en una qualitat exquisida de les propietats, combinada amb estils de vida d’acord amb els futurs propietaris. A això, Andorra Sotheby ‘s International Realty suma una refinada atenció al client, orientant no només en la decisió de comprar una propietat a Andorra, sinó que també en totes les gestions referents a permisos de residència i tràmits afins.

Per a més informació, visiteu: https://andorra-sothebysrealty.com/ca