Publicat el

La muntanya a l’estiu, un paradís en tons de verd…

Views of the area Grau Roig | © Andorra Tourism

Durant l’estiu, Andorra es transforma per complet i un mantell verd cobreix tot el paisatge del Pirineu.

Amb l’arribada del mes de maig, i encara amb nevades molt ocasionals, les temperatures i hores de sol ajuden a que la neu de l’hivern es retiri per deixar pas a les valls verdes de la geografia andorrana.

L’esplendor troba el seu punt màxim durant els mesos de juliol i agost. Cada racó a Andorra, fins i tot els més inaccessibles, es revelen i rendeixen a l’estiu: colors únics, aromes fresques i estivals, temperatures mediterrànies. Naturalesa autèntica, plena i única.

Refugi Comapedrosa | ©Andorra Turisme
Refugi Comapedrosa | ©Andorra Turisme

Arriba el mes de setembre i amb ell la màgia de la tardor. A l’octubre, les primeres nevades ens recorden que, encara que l’estiu tot ho transforma, Andorra i les seves muntanyes són les eternes enamorades del blanc de la neu.

Paisatges infinits

Conduir per un port de muntanya sortir de la corba i descobrir unes vistes sensacionals. Descansar durant la posta de sol a peu dels llacs de Tristaina. Recórrer alguns dels camins o sendes delimitades per milers de flors i finalitzar en una bonica terrassa prenent un cafè… ¿hi ha alguna cosa més meravellosa? Sí, hi ha més!

Camí de Fontaneda fins la Collada de la Gallina | ©Andorra Turisme
Camí de Fontaneda fins la Collada de la Gallina | ©Andorra Turisme

Aire pur i naturalesa per tot arreu

Tant si és a la ciutat o en algun dels encantadors pobles d’alta muntanya, a Andorra sempre s’estarà en plena natura. Omnipresent i imponent: la muntanya és escenari únic de camins, senders, llacs, parcs nacionals, racons meravellosos i pobles pintorescos.

Parc Natural de les Valls del Comapedrosa | ©Andorra Turisme
Parc Natural de les Valls del Comapedrosa | ©Andorra Turisme

Molts metres més a prop de les estrelles. Més aire pur: inspirar i expirar. Programar una jornada d’esport i explorar els límits del nostre cos pujant al Pic de Casamanya, inspirar i expirar. Sentir l’aroma de l’herba humida després d’una petita plugim estiuenca en alguna de les increïbles valls d’Andorra. Gaudir.

Descobrir i contemplar

Visitar una capella romànica del S XII i contemplar un retaule gòtic de principis del S XVI (Sant Joan de Caselles). Prendre temps per descobrir els mercats d’artesans i productors locals. Descobrir secrets amagats entre vessants, llacs i senders. Contemplar una de les vinyes més altes del món, rendir-se al gust d’un plat típic únic d’alta muntanya, elaborat a la calor de la creativitat i la qualitat dels productes de proximitat.

Esglesia de Sant Climent de Pal| ©Andorra Turisme
Esglesia de Sant Climent de Pal| ©Andorra Turisme

Una muntanya d’activitats

En soledat o amb la millor companyia, la muntanya a l’estiu és una destinació única ple de sensacions fortes i adrenalina però també de propostes alternatives més tranquil·les i per a tota la família. Realitzar submarinisme a un llac, fer una via ferrata i obtenir com a premi les vistes a la vall de Canillo, gaudir d’un concert a l’aire lliure en un dels paratges més idíl·lics del món: la Vall d’Incles. Veure els nens com exploren la muntanya com un terreny preparat per a tots els jocs. Jugar a golf i que les boles es perdin en un horitzó únic. Fer descensos de vertigen amb bicicleta, escalar una gran paret: pujar i pujar. Una festa en un poble, un festival de música.

Bosc d'aventura de Segudet | ©Andorra Turisme
Bosc d’aventura de Segudet | ©Andorra Turisme

Arribar i sentir-se a gust

Tots els camins condueixen a Andorra. Si es ve des d’Espanya o des de França, arribar a aquest racó del Pirineu és fàcil i tota una experiència: descobrir un país que viu i creix entre muntanyes.

Andorra és una terra acollidora i cada lloc amaga petites meravelles: un càmping, una masia típica de muntanya, el centre de termoteràpia més gran del sud d’Europa, un hotel amb encant, xalets per viure a prop d’una petita cascada, majestuosos pisos plens de luxe i esplendor, cases boniques.

Arribar és senzill, sentir-se a gust i enamorar-se d’aquest país, encara més.

Si vostè vol més informació per viure a Andorra, compra de cases a Andorra, venda de propietats a Andorra, pisos per comprar a Andorra, mudar-se a Andorra, no dubti en posar-se en contacte amb Andorra Sotheby ‘s International Realty, la seva agència immobiliària a Andorra.

Per a més informació, visiteu: Visitandorra.com | Ministeri de Turisme d’Andorra.

Andorra Sotheby’s International Realty Av. Joan Martí, 102 – AD200 Encamp – Tel. + 376 872 222 – Fax: + 376 872 223 – info@sir.ad