Publicat el

Nou Audi Q7, o quan el bo es fa desitjar

Audi-Q7-Centre-Prestigi -Automobils

Andorra és una destinació única per als amants dels cotxes de luxe. A més dels avantatges competitius a nivell d’impostos, les empreses de venda de vehicles a Andorra presten un servei top acord amb els estàndards de les prestigioses marques que representen.

Audi i un 2015 ple de novetats

L’Audi Q7 ha trigat 10 anys a presentar una nova generació, però aquesta espera ha valgut la pena amb escreix. El SUV més gran de la marca alemanya arriba amb novetats de tota mena: pes, dimensions, plataforma, materials, tecnologia i clar, motors.

NouAudi Q7 | Centre Prestigi Automóbils
NouAudi Q7 | Centre Prestigi Automóbils

Nova plataforma, més espai

L’Audi Q7 2015 s’estrena amb una nova plataforma modular dissenyada específicament per als “Q” amb motor longitudinal, de manera que les seves dimensions s’han reduït estratègicament però ha guanyat en espai al seu interior, inclòs el maleter (fins a 890 litres de capacitat) . Més comoditat i confort.

Audi Q7 | Centre Prestigi Automóbils
Audi Q7 | Centre Prestigi Automóbils

Materials més resistents i de menys pes

La marca dels quatre cèrcols, fa èmfasi en la rebaixa de pes de fins a 325kg del nou Q7 gràcies a l’ús de materials de major resistència però de menor pes. Això ha redundat en una excel·lent eficiència en totes les seves mecàniques. Precisió alemanya.

Tecnologia aplicada a la seguretat, connectivitat i millor conducció

Les innovacions en tecnologia de l’Audi Q7 no deixen indiferent a ningú. Fars Audi Matrix LED (opcionals), Audi virtual cockpint de 12,3 polzades, sistema d’informació i entreteniment MMI amb selector tàctil (segona generació), sistema de so Bose amb so 3D i un total de 23 altaveus, tablets de 10.1 polzades en els seients del darrere (opcionals), direcció a les 4 rodes, més i noves funcions de connectivitat per a smartphones, cross-traffic assist (assistència en conducció marxa enrere), assistent de conducció en embussos ACC Stop & Go i un molt llarg, etc. Intuïtiu i a l’avantguarda de la tecnologia.

Audi Q7 | Centre Prestigi Automóbils
Audi Q7 | Centre Prestigi Automóbils

El Principat d’Andorra, no solament és una destinació indiscutible per comprar cotxes de luxe a preus molt competitius, també és, per la seva indiscutible bellesa, un destí únic en el qual gaudir-los.

Si vols més informació sobre les novetats 2015 de la marca Audi a Andorra, pot contactar amb: Centre Prestigi Automòbils | T. 00376 874235 | E-mail: audi.vn@prestigi.ad

D’altra banda, si desitja assessorament en inversió en propietats de luxe a Andorra, gestió immobiliària i compra i venda de propietats, no dubti en posar-se en contacte amb: Andorra Sotheby ‘s International Realty Av. Joan Martí, 102 – AD200 Encamp – Tel. + 376.872.222 – Fax: + 376.872.223 – info@sir.ad