Publicat el

Xalet de somni per comprar a la Vall d’Incles

Valle de Incles PROP 9798

Magnífic xalet per comprar a la Vall d’Incles, ideal per inversors i per amants de la natura i l’esquí.

Preu 6.000.000 €| Vall d’Incles | Ref. 002/9798

Magnífic xalet situat a la Vall d’Incles, una de les zones amb més encant del Principat d’Andorra. Es tracta d’una propietat típica d’alta muntanya desenvolupada en un total de 650 m2. Tant al seu interior com a l’exterior, destaca la fusta com a element unificador. La decoració, d’estil nòrdic combina a la perfecció amb l’aire minimalista que es respira a tota la propietat. Els grans finestrals permeten que el paisatge i les magnífiques vistes siguin també protagonistes. La seva ubicació és insuperable, es tracta d’una zona tranquil·la i allunyada, convertint a aquest magnífic xalet en un veritable refugi de muntanya. Luxe i privacitat lluny de les grans ciutats.

Per a més informació sobre propietats per comprar a Andorra, consulteu a:

Andorra Sotheby ‘s International Realty: Av. Joan Martí, 102 – AD200 Encamp – Tel. + 376.872.222 – Fax: + 376.872.223 – info@sir.ad