Château Lafite Rothschild i el seu champagne Barons de Rothschild 2006 “Vintage”, tenen un lloc preferent a Andorra

Des de Bordeus, França, arriba a Andorra un dels champagnes més emblemàtics de la vitivinicultura francesa: “Barons de Rothschild 2006”, un producte ple d’acurada tradició, refinament i extraordinària qualitat.

Château Lafite Rothschild

Un celler amb història

Situada a la vila productora Paullic a la regió de Médoc a Bordeus, Château Lafite Rothschild acull una de les vinyes més extenses de la zona. Si bé el terrer i les primeres vinyes es remunten al XVI, és amb Jacques de Ségur (1680) i més tard amb el Baró James de Rothschild (1868) que cobren protagonisme en extensió, producció i qualitat.

Un cop passada la phylloxera i el mildew, a més de dues guerres mundials, és amb el Baró Elie de Rothschild que la vinya cobra el seu antic esplendor, convertint-se en el vaixell insígnia a la producció de vins a la zona del Médoc.

Andorra por Grupo Bomar

 

Notes de tast

Reflexos or pàl·lid, bombolla fina, extensa i completa. Aromes a fruita d’estiu, mel i espurnes de cafè. En paladar molt fi, atractiu, fresc i amb intensitat aromàtica persistent. Caràcter i elegància.

Barons De Rothschild

 

Barons De Rothschild al Principat d’Andorra

Els fins productes de la prestigiosa casa francesa són distribuïts a Andorra per Grup Bomar, reconeguda empresa de llarga trajectòria al país en la distribució d’alimentació, begudes i delicatessen. La seva àmplia xarxa de distribució permet trobar selectes productes com el Champagne Barons De Rothschild en els locals comercials de referència al país, i amb la millor relació qualitat-preu.

Per a més informació, consulteu: Bomar – Av. De la Bartra, s / n Centre Logístic Gelesa – AD200 Encamp – Tel. + 376 736.330 –bomar@bomar.ad

Andorra Sotheby ‘s International Realty – Av. Joan Martí, 102 – AD200 Encamp – Tel. + 376.872.222 – Fax: + 376.872.223 – info@sir.ad