Explorem quatre piscines interiors úniques, objecte de desig de tot futur propietari

En moltes parts del món, la situació geogràfica, les condicions climàtiques i el canvi de les estacions, no permeten gaudir a ple dels beneficis de tenir una piscina exterior ja sigui per realitzar activitats esportives o recreatives. El Principat d’Andorra no és l’excepció, per això, us proposem descobrir piscines cobertes amb dissenys exclusius i situades en propietats a la venda en àrees privada i zones residencials.

Xalet per a comprar a La Massana
Inspiradora propietat a Escàs | La Massana | 1.700.000 € | REF. 9910 | Andorra Sotheby’s International Realty

Perfecta per a una família activa, aquest xalet de 631 m2 es troba situat molt a prop de les pistes d’esquí de Vallnord. La propietat disposa d’un total de 4 habitacions, 4 lavabos, un gran saló menjador, cuina amb illa central i diverses zones per a tasques de servei. L’àrea de la piscina interior es complementa amb un sauna i dutxa amb hidromassatge.

Piso per a comprar a Escaldes-Engordany
Pis modern a estrenar | Escaldes-Engordany | 855.000 € | Ref. 9913 | Andorra Sotheby’s International Realty

Comprar una propietat en un conjunt residencial té grans beneficis. A més de les àrees enjardinades que solen incloure en el disseny aquest tipus de propietats, també trobem àrea de wellness, fitness, i per descomptat, piscines interiors climatitzades. És el cas d’aquest magnífic pis a estrenar situat en una de les zones més exclusives d’Andorra. Desenvolupat en un total de 151 m2, aquest immoble disposa d’un total de 3 habitacions, 2 lavabos, terrassa privada, cuina tipus office totalment equipada, modern celler i gran saló menjador.

Àtic de compra a Escaldes
Àtic de somni | Escaldes-Engordany | 1.300.000 € | Ref. 8982 | Andorra Sotheby ‘s International Realty

Es tracta d’una propietat de disseny contemporani i situada en un dels conjunts residencials més exclusius del país. La joia de la corona d’aquest àtic de compra, és l’espectacular zona wellness que inclou el conjunt, composada per vestuaris, banys, taquilles, sauna, bany turc, sala de dutxes, gandules calefactores, 1 gym equipat amb Power Plate Pro, banyera d’hidromassatge , cabina de massatge, zona de relax i una piscina petita i una gran piscina d’1.35 m de profunditat.

Xalet de compra a Sant Julià de Lòria
Incomparable xalet | Aixirivall | Sol·licitar preu | Ref. 9793 | Andorra Sotheby ‘s International Realty

Situada en un tranquil paradís, aquesta esplèndida propietat sedueix amb el seu disseny exclusiu, vistes i altes prestacions. El xalet disposa de 6 habitacions, 3 lavabos, 2 àmplies cuines totalment equipades, un celler dissenyada seguint les directrius d’un expert sommelier, 2 grans salons menjadors amb llar de foc, àmplia terrassa i zona de jardins i garatge per a 6 cotxes. Aquesta obra mestra es completa amb una gran piscina coberta amb zona de dutxes i àrea de fitness.

A la cartera de propietats a la venda a Andorra Sotheby’s International Realty trobarà més propietats amb piscines cobertes, oferint així un ampli ventall d’oferta immobiliària al Principat d’Andorra. També hi ha cases, pisos i altres tipus de propietats per comprar molt properes als principals centres d’esports, oci i entrenament del país. Consulti als nostres experts agents immobiliaris, poden ajudar a trobar l’immoble que vostè busca per comprar a Andorra.

Andorra Sotheby ‘s International Realty: Av. Joan Martí, 102 – AD200 Encamp – Tel. + 376.872.222 – Fax: + 376.872.223 – info@sir.ad