Panamà Sotheby’s International Realty

Un país petit i vibrant. Gresol de cultures i tradicions. Una economia en creixement. Una destinació per als estils de vida de luxe, les inversions en un marc d’incomparable bellesa natural.

Innovant en desenvolupament i logística

El proper 26 de juny de 2016, s’inaugura l’ampliació del Canal de Panamà, data que marcarà un altre esdeveniment important per al país. L’obra permetrà el pas dels vaixells Post-Panamax, que fins ara no podien creuar pel canal, ja que les càmeres actuals estan dissenyades per a una mida classe Panamax, amb un màxim de 33,53 metres d’ample per 320 metres de llarg.

Ciudad de Panamá 2

L’economia panamenya és la segona millor de la regió, mantenint un creixement de 6%, el que es tradueix en atractiu per a inversors. Definitivament, que convida per ser un país amb una excel·lent posició geogràfica, clima tropical i, sobretot, que aquest creixement sigui producte del sector terciari. L’evolució i abast d’aquests serveis, ha enfocat a Panamà.

Canal de Panamà
Canal de Panamà

Els projectes emergents, edificis residencials i comercials, són el resultat d’aquells inversors que van captar el missatge de gresol de races i que s’han decidit a passar una llarga temporada, observant els canvis evidents i, per descomptat, reflectint-se en els seus guanys.

 Vistes de Ciutat de Panamà
Vistes de Ciutat de Panamà

Els estrangers que arriben a Panamà poden invertir amb facilitat. El inversor forà i els negocis en els quals participi activament, tenen exactament els mateixos drets i deures que els inversors i empreses a nivell nacional. Tenen dret, tots, doncs a repatriar el seu capital, dividends, interessos i guanys produïts per les seves inversions i el dret a comercialitzar els seus productes.

Propietats acords al desenvolupament d’un país puixant

 penthouse a la venda a panamà
Penthouse “Ocean Sky”, Coco Del Mar | $ 2,500,000 USD | PROP ID 6nzgb4 | Panama Sotheby’s International Realty

“Ocean Sky” en Coco del Mar, és un dels llocs residencials de més alta categoria a la ciutat. La millor ubicació a la ciutat de Panamà, prop d’escoles, hospitals, centres comercials, de negocis i a quinze minuts de l’aeroport.

Aquesta propietat compta amb 540 metres quadrats d’apartaments de dos pisos i una lluerna. Terra de marbre amb un elegant disseny a la planta principal. Pisos de fusta al segon pis. A la planta principal: disposa d’una sala d’estar i menjador espaiós, separats per una escala de disseny. Cuina principal amb un disseny i mobiliari italià. Tots els aparells d’acer inoxidable Viking. Cuina secundària, totalment equipada situada a l’àrea de servei amb la seva alcova i bany. Quart de convidats a la planta principal amb bany complet. Àmplia terrassa oberta, de doble alçada amb vista a l’oceà. Planta alta: habitació principal àmplia amb desayunador. Instal·lació llista per mini-cuina, sala de lectura o zona de TV, walk-in closet i bany amb banyera d’hidromassatge independent. Dos dormitoris addicionals amb el seu propi bany privat. Sala de TV, biblioteca oberta tipus loft de doble alçada situat a sobre de la cuina, amb vistes al menjador i amb vistes al mar per una banda i la vista de la ciutat a l’altra banda. Aire condicionat centralitzat a la sala d’estar. Les unitats individuals en els dormitoris. Cortines del corró en totes les finestres i cortines de control remot a les zones d’estar, menjador, al dormitori principal i al bany.

Casa de compra a Panamà
Casa “Camino De Cruces” | $ 1,475,000 USD | ID PROP. 2q2rde | Panama Sotheby’s International Realty

La casa de dos nivells, està construïda sobre un terreny de 1.067,97 metres quadrats amb jardins molt ben cuidats i amplis espais interns per inspirar una decoració molt elegant en espais que completen 524 metres quadrats de construcció. En planta baixa: una elegant porta doble de fusta li dóna accés a l’extens lobby i Den amb bany integrat i dipòsit, sala i menjador independents, espaiosa cuina amb organitzadors i illeta i un lloc per desayunador de 6 llocs amb vista al jardí lateral. Terrassa amb pis revestit. Bugaderia. Quart i bany de treballadors domèstics. Accés al segon nivell mitjançant escala amb baranes de ferro decorat.

Segon nivell: Baranes de ferro decorat, que permeten la vista cap a la sala en planta baixa. Sala familiar amb balcó cap al front de la propietat. Tres recamaras secundàries, cadascuna amb el seu propi bany completament revestit i closets. Àmplia recambra principal amb vista al jardí, walk-in closet, bany revestit, inclou jacuzzi i doble rentamans.

Per a més informació sobre serveis immobiliaris a Panamà, contacti amb Andorra Sotheby’s International Realty, podem orientar-li en la millor inversió.

Per: Rosaura Còrdova | rcordoba@panamasothebysrealty.com

Gerent de Vendes de Panama Sotheby ‘s International Realty

Andorra Sotheby’s International Realty – Av. Joan Martí, 102 – AD200 Encamp – Tel. + 376 872 222 – Fax: + 376 872 223 – info@sir.ad