Publicat el

Andorra, un país de cinc estrelles pel sector immobiliari

El mercat immobiliari està força animat a Andorra des de fa molts mesos. El creixement econòmic que el Principat està experimentant, conjuntament amb la política d’obertura econòmica que ha impulsat el Govern andorrà ha fet augmentar la demanda tant en venda com sobretot en el lloguer. Alhora aquesta conjunció està provocant una puja progressiva del preu per metre quadrat que vist des de l’òptica de l’inversor és una molt bona oportunitat per obtenir excel·lents rendiments tant a curt com a mitjà i llarg termini.Vall central d'andorra la Vella i Escaldes-Engordany - Principat d'Andorra -

No s’ha d’oblidar que el mercat immobiliari andorrà, especialment en el sector dels habitatges de luxe, té una demanda sostinguda des de fa ja uns quants anys. Particularment, d’ençà que el país ha agafat un camí d’obertura al capital estranger, Andorra ha esdevingut molt atractiu per a persones que busquen una residència privilegiada al bell mig dels Pirineus. Les promocions més recents s’han centrat cada vegada més en aquest mercat d’alta gamma, fet d’edificacions sostenibles construïdes amb materials nobles, equipades amb les últimes novetats tecnològiques, i buscant sempre el màxim de confort, tant en un entorn urbà com en un entorn de muntanya.

Vall d'Incles -Canillo Principat d'Andorra -
Vall d’Incles -Canillo Principat d’Andorra –

L’alta qualitat de vida del Principat, amb un clima excepcional i una especial preocupació per conservar el seu extraordinari entorn natural, ha fet sempre d’Andorra una destinació de preferència per a persones benestants que busquen un refugi tranquil, discret i exclusiu. Andorra gaudeix també d’una seguretat ciutadana gairebé única al món, amb un índex de criminalitat tant baix que gairebé es pot dir que el crim és inexistent a tot el país., A més, el procés d’homologació i transparència que s’ha viscut en els darrers anys, ha permès mantenir un clar avantatge sobre altres destinacions i ha contribuït a desenvolupar nous sectors econòmics i noves oportunitats de negoci.

Andorra també segueix sent una destinació turística de primer ordre en el Sud d’Europa, amb un increment sostingut de turistes en els darrers anys, fins a arribar de nou a prop de 8 milions de visitants l’any 2016, xifra que serà de ben segur superada aquest 2017. Les millores en els atractius turístics del país, a l’hivern amb estacions d’esquí que són any rere any distingides com les millors en el seu àmbit geogràfic, així com l’estiu amb una combinació d’oci esportiu i natural de muntanya, espectacles de primer nivell mundial com el Cirque du Soleil i una oferta de shopping única per la seva diversitat i competitivitat, fan preveure un futur immillorable.

A d’Andorra Sotheby‘s International Realty, tenim un equip molt dinàmic format per professionals contrastats i experimentats, específicament dedicats al servei dels nostres clients. Disposem de serveis exclusius VIP pels nostres clients, a fi de satisfer totes les seves necessitats quan volen venir a Andorra. Amb la nostra àmplia oferta estem preparats per oferir, tant a inversors purs com a persones que busquen residir al nostre meravellós Principat, propietats úniques i exclusives que satisfaran plenament els seus desitjos amb tota seguretat.