Haití, una història solidària

Després de l’anunci de l’associació de la marca Sotheby’s International Realty amb “New Story”, Budge Huskey, president de Premier Sotheby’s International Realty, es va sentir inspirat per visitar Haití i veure el treball que realitza “New Story”.

Budge and Jill Huskey visit Haiti
Budge and Jill Huskey visit Haiti

“Ens vam sentir molt sorpresos per la causa New Story per l’enorme impacte d’una inversió tan limitada, així com, per la passió sense límits de Brett i el seu equip. Abans del nostre compromís amb la companyia, la meva dona i jo vam fer un viatge personal a Haití per dedicar temps amb l’equip de New Story i per finançar la nostra pròpia casa allà. Vam ser testimonis directes de la transformació de les famílies a mesura que s’anaven traslladant de les seves cases rurals precàries a les seves noves pròpies cases. Va ser realment inspirador, i els somriures dels nens de la comunitat de New Story van formar un record inesborrable a la nostra memòria. Tot el nostre equip de Premier Sotheby International Realty està orgullós de poder alinear-se amb aquesta magnífica associació.”

Aquesta època nadalenca, tens l’oportunitat d’impactar i ajudar a una família a començar la seva nova història.