Andorra Sotheby ‘s International Realty lliura a La Gavernera el xec solidari obtingut de la recaptació del llibre l’Aventura d’en Botonet

Entrega del Xec solidari de l'Aventura Botonet a La Gavernera per Narcis Socias
Entrega del Xec solidari de l’Aventura Botonet a La Gavernera

La directora del Centre d’Acolliment d’Infants i Joves La Gavarnera d’Andorra la Vella, Yolanda Sola Ciutat, ha rebut el matí del divendres 09 de març, de mans del nostre CEO, Narcís Socías, el xec solidari resultat de la venda del llibre escrit per Anneke Van de Wal, l’Aventura d’en Botonet.

El centre ha rebut un total de 5.000 € que segons ha explicat la directora, es destinaran a activitats i tallers terapèutics per als nens acollits, un total de 32 en aquests moments. Narcís Socías ha destacat el compromís de la marca Sotheby’s amb la solidaritat, realitzant accions humanitàries i col·laboracions desinteressades, que es duen a terme des de totes les parts del món.

El llibre, encara a la venda, i que va ser presentat oficialment el 20 d’abril del 2017 a la FNAC de Pyrénées, té com a finalitat principal recaptar fons per ajudar als nens més desfavorits del País, que gràcies al gran equip de professionals del Centre d’Acollida La Gavernera, poden millorar el seu desenvolupament psicosocial.

A l’acte hi van assistir la directora del centre, Yolanda Sola Ciutat, l’escriptora Anneke Van de Wal, Narcís Socías, CEO d’Andorra Sotheby ‘s International Realty i part del seu equip per donar suport a aquesta causa.