Publicat el

INAUGURADA LA SEU SOCIAL D’ANDORRA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY

Aquest proppassat dijous 3 d’octubre de 2019 a la tarda va tenir lloc, amb més de 200 convidats d’arreu del món, la inauguració de la nova Seu Social d’Andorra Sotheby’s International Realty, ubicada en un edifici emblemàtic i completament restaurat de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Fidel als seus principis, Andorra Sotheby’s International Realty transmet als seus clients l’excel·lència, la professionalitat i la garantia de qualitat en els seus serveis, que caracteritza la marca.

Equip Andorra Sothby's 2019

De la mà de Bomar, Andorra Sotheby’s International Realty i el Champagne Barons de Rothschild van segellar la seva aliança estratègica anomenada “Les Ambassadeurs de l’Excellence”

Fotocall Thyssen i Andorra Sotheby'sA l’esdeveniment, van assitir el senyor Baron Julien de Beaumarchais de Rotchschild, la senyora Carmen Cervera -Baronessa Thyssen-, el model Mark VanderLoo -ambaixador d’Andorra Sotheby’s International Realty-, membres de la família Picasso, Frèderic Guyot i James Mackie -experts tassadors de Sotheby’s Auction’s-, Natalie Mik -Global Vice President Affiliate de Sotheby’s International Realty-, Hugo Berenguer -CEO de Rafael de La-Hoz-, entre d’altres personalitats del món empresarial i polític. Narcs Socias i Yana K. Socias, van exercir d’amfitrions, acompanyats de la família Armengol, propietària de l’empresa andorrana BOMAR. El vernissatge el va amenitzar el pianista andorrà Jordi Barceló, i maridatge a càrrec del prestigiós Champagne Barons de Rothschild.

L’hereu de Pablo Picasso i el Baron de Rothschild van signar, a l’Hotel Hermitage, la litografia que l’artista malagueny va realitzar per a la família de viticultors l’any 1973.

Barons de Rothschild Litografia Narcis Socias i Baron Julien de Beaumarchais de Rothschild Litografia Barons de Rothschild
Ambassador Andorra Sothebys Mark Vanderloo Speakers Andorra Sothebys Customers