Publicat el

La temporada 2019-2020 d’esquí a Andorra ja és aquí!

Esqui Temporada 2019-2020

L’hivern està a la volta de la cantonada i les estacions d’esquí d’Andorra ja han obert o ho faran en els pròxims dies.

El passat dissabte 16 de novembre va obrir Ordino Arcalís i el propvinent 23 de Novembre obriran els sectors de Pas de La Casa i Grau Roig de GrandValira, el 30 de novembre obriran, si les condicions ho permeten – i tot apunta que si – els sectors de Soldeu i El Tarter de GrandValira i Vallnord Pal Arinsal. Més de 300 km de pistes per als amants de l’esquí al nostre petit país dels Pirineus.

GrandValira - El TarterEl Principat d’Andorra és sense dubte un país de neu. Una part important de l’economia de país gira al voltant d’aquesta activitat durant la temporada. És per això que les majors inversions per part de les empreses explotadores de les muntanyes estan destinades per a aquestes finalitats. Sorprendre al client o treballar en aspectes que millorin la qualitat de l’experiència, aquest és el repte i esforços que escometen any rere any.

Andorra disposa d’una oferta d’esquí, compres, oci i cultural gairebé única als Pirineus. Hi ha una varietat important d’allotjaments turístics i hotels, a prop de les pistes, per satisfer tots els gustos dels amants de la neu i de la muntanya.

A la vall de la Massana hi ha l’estació de Vallnord Pal-Arinsal, l’oferta creix any rere any gràcies a la combinació de les seves variades activitats d’estiu – l’estació ha estat reconeguda recentment per RedBull com un dels millors Bike Parks del món – i el seu domini esquiable, accessible a tots els nivells, a l’hivern.

Per l’altre costat Grandvalira, un dels resorts d’esquí més gran del sud d’Europa, reconegut per la seva quantitat de quilòmetres esquiables. Disposa de diferents entrades, Encamp, Canillo, El Tarter, Soldeu, Peretol, Grau Roig i Pas de la Casa – frontera amb França – Aquest any incorpora la fusió amb l’estació d’Ordino Arcalís, aquesta fusió els permet incrementar els quilòmetres esquiables dins del mateix forfait. Per últim, Naturlàndia, que més que una estació d’esquí, és un parc d’aventures, també ofereix circuits increïbles d’esquí de fons, motos de neu, tobogans de neu i atraccions amb circuits pels boscos nevats, o el seu mític tobogan “Tobotronc “un dels tobogans de muntanya més llargs d’Europa amb més de 5 quilòmetres de longitud.

El Principat d’Andorra, un país per esquiar a l’hivern i gaudir tot l’any.

Esqui Temporada 2019-220